"Jogo Monopoly
com locais reais"

Can't load image...Can't load image...

JOGOS PARA TELEMÓVEL

Apenas alguns anos atrás, a qualidade dos jogos móveis não era muito boa. A quantidade de jogos que você podia usar no seu telemóvel foi limitada e o mercado de jogos de telefone gratuitos ainda não foi criado. Pela maioria deles era preciso de pagar, e o conceito de jogos móveis gratuitos era bastante desconhecido e reduzido principalmente a aplicativos pré-instalados, como jogos de paciência ou „serpente”. Felizmente, a realidade dos jogos móveis mudou nos últimos anos e, finalmente, podemos dizer que os jogos projetados para telefones são realmente bons, e são caracterizados por um design excelente e uma jogabilidade incomum.

NOVOS JOGOS MÓVEIS

Vale a pena lembrar que os jogos online para telemóveis não foram criados como competição para o console ou o PC, pelo contrário – eles foram criados para preencher a lacuna entre o jogo clássico e o cotidiano, pois acompanham o jogador durante o dia, matando o tempo no autocarro, numa reunião familiar aborrecida e até no trabalho ou na escola!

 • 50 000 000

  LUGARES

 • 6 000 000

  BAIXAMENTOS

 • 4,6

  AVALIAÇÃO

GRATIS GAMES VOOR DE GSM

Kortom, er bestaan zeer veel games, die je op je gsm kunt spelen en de markt voor de gratis mobiele games groeit snel. Een zeer goed voorbeeld van deze evolutie is Landlord – een game gerelateerd aan de vastgoedsector, die de community van zakelijke games heeft veroverd. Dit concept is gesteund op investeren en uiteraard op de vastgoedsector, maar er is één uitzonderlijke zaak, die men zeker moet onthouden – dit is tevens een spel dat gebaseerd is op Big Data. Er bestaat een gigantisch aantal spelcategorieën voor de gsm, vooral als het gaat om gratis games, voor sommigen moet men vooruit betalen – je vindt hier actiegames, klassieke games van het type “toon en klik”, sport games, quizzen en vele andere. In tegenstelling tot die games kun je ook veel ernstigere posities vinden, die je kan spelen op je gsm.

EEN VAN DE BETERE GAMES VOOR OP DE GSM

Je zal zeker in staat zijn om een beursspel te downloaden, een handelsgame of enkele andere business games, en hieronder zal je heel zeker de kers op de taart bemerken – de eerder aangehaalde categorie van spellen gebaseerd op Big Data. Hun uitzonderlijkheid is gebaseerd op herhaling en op het feit, dat ze sterk geworteld zijn in de uitgebreide realiteit. Geen enkel ander handelsspel leert je hoe je je geld moet investeren, en in het geval van Landlord – het spel gerelateerd aan de vastgoedsector – koop je, verkoop je en beheers je de bestaande immobiliën, die de basis vormen voor de ontwikkeling van je imperium. Je kan dus wel de indruk hebben dat je een spelletje speelt, dat gerelateerd is aan de economie, maar de inzet is hoog, omdat je te maken krijgt met plaatsen, die je zeer goed kent – je lievelingswinkel of kapperszaak, een prachtig woongebouw, maar ook de Eiffeltoren of Times Square. Je speelt niet enkel een business spelletje – je leert wat het is om je bezig te houden met geld en met onroerende goederen.

FE POIR poziom engl rgb FE POIR pion engl rgb
ad