"Jogo Monopoly
com locais reais"

Can't load image...Can't load image...

BIG DATA CONCEPT

Het gebruik maken van Big Data verandert snel in een wereldwijd fenomeen. Big Data systemen kunnen de drijfkracht zijn van vele elementen van ons dagelijkse leven. Ook al gebruiken vele firma’s vandaag Big Data, was dit niet steeds het geval. Wat interessant is, is het feit dat Big Data concepten reeds meer dan 10 jaar bestonden vooraleer iemand hun potentieel ontdekte en oplossingen begon te zoeken, die uiteindelijk een volledig nieuwe realiteit zouden creëren die erop gebaseerd is.

GEBRUIK MAKEN VAN BIG DATA

Het is perfect geweten, dat er enorme mogelijkheden bestaan voor het gebruik van Big Data in het bedrijfsleven en in de industrie, maar (niet iedereen weet dit) Big Data systemen kunnen tevens de basis vormen voor spel en vermaak. Enkele jaren terug kon men hier enkel maar van dromen, terwijl Big Data-concepten toen haast zo revolutionair waren als touchscreens in gsm’s, het wijdverspreide gebruik van het internet en sociale media of mobiele computers, zoals laptops. Tegenwoordig bestaat een haast onbeperkt aantal Big Data systemen, die kunnen gebruikt worden voor het ontwikkelen van games gebaseerd op Big Data. Het enige wat als een beperking kan worden gezien, is de creativiteit, omdat Big Data systemen het mogelijk maken om een verbazingwekkend aantal nieuwe Big Data concepten te maken, en hun gebruik zal zeker geen technische of toekomstige problemen opleveren.

 • 50 000 000

  LUGARES

 • 6 000 000

  BAIXAMENTOS

 • 4,6

  AVALIAÇÃO

BEDRIJVEN GEBRUIKEN BIG DATA

Reality Games behoort tot de Big Data-pioniers in de game industrie, en Landlord Real Estate Tycoon is hoogstwaarschijnlijk de eerste game geworden die gebaseerd is op Big Data ter wereld. Het spel is haast uitsluitend gebaseerd op zgn. Real Data, wat het voor de gamer mogelijk maakt om zich bezig te houden met echte en bestaande plaatsen, die zijn samengebracht in enkele systemen die gebruikmaken van de gegevens van Big Data. Als gevolg hiervan, kan de speler op een uitgebreid niveau zijn omgeving verkennen.

BIG DATA IN DE SPELINDUSTRIE

We zijn ervan overtuigd dat Big Data in de spelindustrie kan rekenen op een optimistische toekomst. De Big Data Concepten hoeven niet het enige element te zijn van het eindproduct. Denk maar aan het ontwerpen van een hele stad met behulp van de Big Data-systemen, die dan met inhoud kunnen worden gevuld: mensen, interessante geschiedenissen en geheimen. De productiekosten kunnen tot een minimum herleid worden, en de uitgespaarde tijd kan gebruikt worden voor nog betere spellen. We zijn er zeker van, dat in de nabije toekomst veel bedrijven zullen ontstaan, die zich bezig houden met het ontwerpen van spellen door gebruik te maken van Big Data en die nieuwe Big Data systemen zullen ontwerpen, die op hun beurt het voor nieuwe spellen mogelijk zullen maken om naar een volledig nieuw kwaliteitsniveau te springen, dat we vandaag nog niet kennen! We moedigen anderen aan om onze passie i.v.m. de spelindustrie te delen en we nodigen uit om kennis te maken met onze nieuwe game-engine gebaseerd op Big data, die toegankelijk zal zijn voor ontwikkelaars, net als UNITY.

FE POIR poziom engl rgb FE POIR pion engl rgb
ad